Новости

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна

Збірна команда СК "ВОЛОТ" прийняла участь в 13-му Всеукраїнському турнірі присвяченому пам'яті Віталія Богдановича Кушнірика в м. Тернопіль 18.12.2022 року.

Перед початком турніру, всіх бійців привітав Святий Миколай із Сніговиком та трішки зняли напругу й переживання перед боями, провівши з каратеками музичну розминку.

Відкриття турніру та вперед на татамі. Наші волотівці провели тяжкі бої, мали гідних суперників та і це не зашкодило нам здобути призові місця. Із 11-ти каратек СК "ВОЛОТ" 8 привезли додому перемогу, з яких 4 перших місця, 2 других та 2 третіх. Вітаємо переможців:

Гладун Остап - 1 місце

Федчун Вадим 1 місце

Бабикіна Вероніка - 1 місце

Волков Іван - 1 місце

Данилюк Вадим - 2 місце

Харченко Іван - 2 місце

Акімов Михайло - 3 місце

Клачко Констянтин - 3 місце

📜Мамічева Софія, Савченко Гліб, Кравченко Єгор проявили характер, за що були нагороджені дипломом "За волю до перемоги"

Дружня атмосфера, чудовий настрій та привітні зустрічі із клубами різних регіонів України, як і завжди були присутні в Тернополі. 

Після турніру команда цікаво проводила вільний час, відвідали аквапарк, святкували день народження, грали в цікаві розвиваючі ігри.

Дякуємо організаторам турніру за непохитність в тяжкі часи країни, що додало духу організувати такий турнір. Наша українська незламність ще й у стилі Кіокушин карате у житті та на татамі додає сили.

Батькам окрема подяка за підтримку, довіру та віру у своїх дітей.

Велике Осу нашим тренерам: Шихану Борису Миколайовичу Гладкому та семпаю Володимиру Васильовичу Данилко за великий вклад в юне покоління, виховання мужності, характеру, волі та віру у наших бійців.

Тернополю за привітну атмосферу та теплий прийом!!!

Осу!

Опіка батьків та бойові мистецтва

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна

                  

Опіка батьків та бойові мистецтва.

 Чи відрізняються стосунки батьків до дітей, які займаються бойовим видом спорту (у нашому випадку Кіокушин карате), від відносин до дітей, які займаються звичайним видом спорту чи не займаються ним взагалі?  На мою думку, Так.  І дуже.  Те, що можуть дозволити собі батьки (особливо мама) у звичайних умовах, не можуть дозволити собі батьки спортсменів.

 Якщо батьки оточують своє чадо надмірною опікою, то перебування такої дитини у сильній спортивній секції не дасть позитивного результату.  Для таких дітей є гуртки та дитячі майданчики з піском, є крісла та дивани з гаджетами, а також багато хустинок і дуже багато лікарів.

 Батькам, які самі пройшли сувору школу життя, звісно легше.  Але, як бути тим мамам та татам, які самі були облілеєні батьками та виросли серед смачної їжі, теплого одягу та суєти навколо своєї персони?

 Це питання, на яке батьки мають самі знайти відповідь.  Якщо вони думають, що достатньо віддати своє дитя на спорт і дитина стане сильною, це не так.  Тренер сам не впорається, навіть якщо дуже захоче.

 Спортивна секція, яка загартує характер і зробить дитину сильною потрібна перш за все Батькам.  І батьки, коли віддають дитину у спорт, де їй буде важко, повинні розуміти, що це вони самі записуються в секцію для того, щоб допомогти своїй дитині стати сильною.

 Борис ГЛАДКИЙ

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна

10.12.2022 року в м. Бровари наші спортсмени СК "ВОЛОТ" прийняли участь в Благодійному "Спаринг-марафоні" з кіокушин карате.

Всі бійці провели по 30 поєдинків. Участь приймали всі вікові категорії, починаючи з 12-ти років, від юних спортсменів до ветеранів. 

Приймати участь у такому насиченому спаринг-марафоні було тяжко та наші каратеки трималися гідно, вистояли всі бої, та здобули чудовий досвід. Всі молодці, вітаємо наших бійців.

Марафон пройшов дуже позитивно та в бойовому дусі кіокушин карате.

Дякуємо організатору Благодійного "Спаринг-марафону", тренеру ДСК "Будокан" Андрію Гаврилюку за організацію та теплу зустріч.  

Окрема подяка шихану Борису Гладкому за підготовку гідних бійців, який на рівні з молодими спортсменами провів весь марафон в боях.

Осу!

                                   

Бійці СК "ВОЛОТ" на Чемпіонаті Європи

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна

Наш клуб має 3-ох призерів Чемпіонату Європи.

Від нашого клубу на 5-му чемпіонаті Європи по Кіокушин карате (WKB) в м. Дембиця (Польща), який відбувся 12-13 листопада 2022 року, приймали участь 4 бійця: Олексій Опанасенко категорія ветерани та наші юні каратисти Іван Волков, Констянтин Клачко та Макар Олейніков. У чемпіонаті приймали участь 680 учасників з різних країн.  Для перемоги потрібно було виграти 2-3 бої.

Вітаємо переможців:

Олексій Остапенко – срібний призер в категорії ветеранів

Костянтин Клачко – бронзовий призер

Макар Олейніков – бронзовий призер

Наші юні каратеки здобули чудовий досвід на міжнародному рівні. Віримо, що вони ще зможуть поборотися за перші місця на такому рівні.

Дякуємо Керівнику СК "ВОЛОТ", Шихану, нацпредставнику Кіокушин-кан карате в Україні, Борису Миколайовичу Гладкому за підтримку, семпаю Володимиру Васильовичу Данилкo за добру підготовку юних каратек, батькам за підтримку та змогу відправити дітей за кордон на змагання.

 
м. Броди 23.10.2022

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна

Збірна команда СК "ВОЛОТ" взяла участь у Всеукраїнському турнірі Кіокушин-Кан Карате, присвяченому Дню захисників та захисниць України, який проходив у м. Броди 23 жовтня 2022 року. Понад 150 учасників з різних областей змагалися в розділі "куміте".

Спека на татамі та в душі кожного бійця, удар за ударом, тяжкі бої, гідні суперники, воля до перемоги - наші каратеки показали свою майстерність, відвагу та здобули призові місця. Вітаємо переможців:

Бабикіна Євгенія - 1 місце

Акімов Михайло - 1 місце 

Олєйніков Макар - 1 місце

Волков Іван - 1 місце

Харченко Іван - 1 місце

Клачко Костянтин - 1 місце

Гладун Остап - 2 місце

Бабикіна Вероніка - 3 місце

Мамічева Софія - 3 місце

Дякуємо за чудовий турнір організатору Чунгіну Михайлу Петровичу, Бродівській міській раді, які в такий тяжкий час для всіх нас провели змагання на вищому рівні, нашим захисникам ЗСУ за спокій та захист, батькам, які прийняли тяжке рішення та відпустили дітей у далеку подорож, бродівцям за теплий прийом. Також організатори забезпечили супровід спортсменів на випадок повітряної тривоги. В цей день, як наче під замовлення, не було жодної повітряної тривоги.

Велика подяка тренерам Борису Гладкому та Володимиру Данилко, які підготували чудових бійців.

Осу!!!

Ця подорож була насиченою та захопливою, дружні відносини, безмежне спілкування - запорука бойового настрою. Сонячна погода дала змогу милуватися краєвидами України, кожна зупинка в дорозі, розмальована осінніми барвами. Інтелектуальні ігри супроводжували нас в дорозі, в готелі ми теж грали в різноманітні ігри - було весело. 

Увечері перед змаганнями, не зважаючи на дощ, ми провели бігове тренування. Хвилювання, бої, підтримка кожного одноклубника ще один доказ привітності та дружніх відносин між каратеками. Після турніру була прогулянка та святкова вечеря, де кожен зміг собі замовити улюблену піцу. 

Вранці перед виїздом спортсмени мали змогу відпочити, відіспалися досхочу та організували похід на озеро, погода була сприятливою.

Каратеки проявили кмітливість, Акімов Михайло зробив з гілки вудку та намагався спіймати рибу для сніданку, а шихан в цей час мав змогу вдоволь накупатися у водоймі. Після чого на березі озера під сонячними променями ми вчили нове ката.

Дорогою додому відвідали Екзотаріум у м. Рівне, де насолодилися екзотичними мешканцями парку. Додому з перемогами їхали бадьоро та інтелектуально заряджені.

Ще раз вітаємо переможців та чекаємо нових пригод.

Осу!

СК "ВОЛОТ"

Общественная организация
"Киевская городская ассоциация каратэ"
свидетельство №454395 от 16.04.2008
+38 (067) 515-68-88
г. Киев, ул. Антоновича 4/6
шк. №87
(300 м от ст.м. Льва Толстого)

ПАРТНЕРЫ

©2007-2024 Киевская ассоциация карате Киокушин. ©2024 СК "Волот". Все права защищены
Карате Киокушин - уроки, обучение карате, спортивные секции, единоборства в г. Киев.

Поиск