Опіка батьків та бойові мистецтва

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

                  

Опіка батьків та бойові мистецтва.

 Чи відрізняються стосунки батьків до дітей, які займаються бойовим видом спорту (у нашому випадку Кіокушин карате), від відносин до дітей, які займаються звичайним видом спорту чи не займаються ним взагалі?  На мою думку, Так.  І дуже.  Те, що можуть дозволити собі батьки (особливо мама) у звичайних умовах, не можуть дозволити собі батьки спортсменів.

 Якщо батьки оточують своє чадо надмірною опікою, то перебування такої дитини у сильній спортивній секції не дасть позитивного результату.  Для таких дітей є гуртки та дитячі майданчики з піском, є крісла та дивани з гаджетами, а також багато хустинок і дуже багато лікарів.

 Батькам, які самі пройшли сувору школу життя, звісно легше.  Але, як бути тим мамам та татам, які самі були облілеєні батьками та виросли серед смачної їжі, теплого одягу та суєти навколо своєї персони?

 Це питання, на яке батьки мають самі знайти відповідь.  Якщо вони думають, що достатньо віддати своє дитя на спорт і дитина стане сильною, це не так.  Тренер сам не впорається, навіть якщо дуже захоче.

 Спортивна секція, яка загартує характер і зробить дитину сильною потрібна перш за все Батькам.  І батьки, коли віддають дитину у спорт, де їй буде важко, повинні розуміти, що це вони самі записуються в секцію для того, щоб допомогти своїй дитині стати сильною.

 Борис ГЛАДКИЙ

СК "ВОЛОТ"

Общественная организация
"Киевская городская ассоциация каратэ"
свидетельство №454395 от 16.04.2008
+38 (067) 515-68-88
г. Киев, ул. Антоновича 4/6
шк. №87
(300 м от ст.м. Льва Толстого)

ПАРТНЕРЫ

©2007-2024 Киевская ассоциация карате Киокушин. ©2024 СК "Волот". Все права защищены
Карате Киокушин - уроки, обучение карате, спортивные секции, единоборства в г. Киев.

Поиск