м. Броди 23.10.2022

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Збірна команда СК "ВОЛОТ" взяла участь у Всеукраїнському турнірі Кіокушин-Кан Карате, присвяченому Дню захисників та захисниць України, який проходив у м. Броди 23 жовтня 2022 року. Понад 150 учасників з різних областей змагалися в розділі "куміте".

Спека на татамі та в душі кожного бійця, удар за ударом, тяжкі бої, гідні суперники, воля до перемоги - наші каратеки показали свою майстерність, відвагу та здобули призові місця. Вітаємо переможців:

Бабикіна Євгенія - 1 місце

Акімов Михайло - 1 місце 

Олєйніков Макар - 1 місце

Волков Іван - 1 місце

Харченко Іван - 1 місце

Клачко Костянтин - 1 місце

Гладун Остап - 2 місце

Бабикіна Вероніка - 3 місце

Мамічева Софія - 3 місце

Дякуємо за чудовий турнір організатору Чунгіну Михайлу Петровичу, Бродівській міській раді, які в такий тяжкий час для всіх нас провели змагання на вищому рівні, нашим захисникам ЗСУ за спокій та захист, батькам, які прийняли тяжке рішення та відпустили дітей у далеку подорож, бродівцям за теплий прийом. Також організатори забезпечили супровід спортсменів на випадок повітряної тривоги. В цей день, як наче під замовлення, не було жодної повітряної тривоги.

Велика подяка тренерам Борису Гладкому та Володимиру Данилко, які підготували чудових бійців.

Осу!!!

Ця подорож була насиченою та захопливою, дружні відносини, безмежне спілкування - запорука бойового настрою. Сонячна погода дала змогу милуватися краєвидами України, кожна зупинка в дорозі, розмальована осінніми барвами. Інтелектуальні ігри супроводжували нас в дорозі, в готелі ми теж грали в різноманітні ігри - було весело. 

Увечері перед змаганнями, не зважаючи на дощ, ми провели бігове тренування. Хвилювання, бої, підтримка кожного одноклубника ще один доказ привітності та дружніх відносин між каратеками. Після турніру була прогулянка та святкова вечеря, де кожен зміг собі замовити улюблену піцу. 

Вранці перед виїздом спортсмени мали змогу відпочити, відіспалися досхочу та організували похід на озеро, погода була сприятливою.

Каратеки проявили кмітливість, Акімов Михайло зробив з гілки вудку та намагався спіймати рибу для сніданку, а шихан в цей час мав змогу вдоволь накупатися у водоймі. Після чого на березі озера під сонячними променями ми вчили нове ката.

Дорогою додому відвідали Екзотаріум у м. Рівне, де насолодилися екзотичними мешканцями парку. Додому з перемогами їхали бадьоро та інтелектуально заряджені.

Ще раз вітаємо переможців та чекаємо нових пригод.

Осу!

СК "ВОЛОТ"

Общественная организация
"Киевская городская ассоциация каратэ"
свидетельство №454395 от 16.04.2008
+38 (067) 515-68-88
г. Киев, ул. Антоновича 4/6
шк. №87
(300 м от ст.м. Льва Толстого)

ПАРТНЕРЫ

©2007-2024 Киевская ассоциация карате Киокушин. ©2024 СК "Волот". Все права защищены
Карате Киокушин - уроки, обучение карате, спортивные секции, единоборства в г. Киев.

Поиск